Det började med att vi anlände till Fyrishov ca 14.40 och fick veta att insläppet skulle ske 15.00. Så vi roade oss med att titta på folk och andra saker.

Vi laddade som sig bör genom att titta på uppvärmningen och diskutera vem som var snyggast.

Sverige

Portugal

Sen satte matchen igång. Sverige drog ifrån och tog ledningen under första delen av första halvlek. Sen tog Portugal ledningen och vi gick in i andra halvlek med 3 måls underläge.

Time out under första halvlek

Första delan av andra halvleken gick inte alls bra. Som mest ledde Portugal med 6 mål och då kändes det ganska dystert. Men vi återhämtade oss och det var ett fantastisk drag när Sverige började göra mål igen. Det slutade med 29-32 till Sverige. Och vi är mycket nöjda och kommer definitivt gå på fler matcher om tillfälle ges!

Uppvärmning inför andra halvlek

Jag föreslog att syrran skulle stötta laget under segervarvet genom att slänga upp sina trosor på planen. Hon nappade inte på den idén och det är vi väl ganska glada för. :)