Kissemissar

Förra veckan utökade vi familjen med världens coolaste, sötaste kissemissar.


Lisen


Varför gå till köket och dricka vatten när man kan stoppa ner hela huvudet i ett glas? Lisen dricker och Tussi tittar på.


"Vad pysslar du med matte?"


Tussi funderar över om hon ska ta en tur upp i palmen igen eller inte.

Svacka

Förra lördagen visade vågen -1,8 kg. Igår visade den + 1,6 kg. Easy come, easy go så att säga.

Jag var så vansinnigt trött hela förra veckan och när jag är trött har jag ingen självkontroll utan både det ena och det andra slinker ner. Det blir jag ju tyvärr inte piggare av så jag försöker jobba på det. Dessutom vill förkylningen inte ge med sig så inte har det blivit någon träning heller. Inte heller det blir jag piggare av.

Jag bestämmer dock att svackan är över nu. Ordentligt med sömn, bra mat och lagom med motion ska få mig på banan igen. Nästa lördag ska det stå -1,6 på vågen. Så det är lika bra att sätta igång direkt.

Sugen

Nu börjar hälsan verkligen återvända och jag finner mig själv väldigt sugen på ett riktigt tungt träningspass. Men nu ska jag lyssna ordentligt på kroppen och den säger att den vill yoga. Jag ska ägna hösten åt att finna inre och yttre balans och jag har en känsla av att yoga är precis rätt väg att gå.

I morgon kväll är jag därför inbokad på ett yogapass på gymmet, 75 minuter för att sträcka ut kroppen, lyssna inåt och stärka balansen. Det ska bli så skönt. Och jag har som sagt en stark känsla av att det behövs.

Mindre sjuk

Jo, man måste ju säga att det går åt rätt håll. Snuvan har blivit bättre och även hostan. Jag har inte längre ont i ansiktet och det ser jag som ett stort plus!

Sjukt förkyld

Japp, så här förkyld har jag inte varit på flera år. Hostar, näsan rinner och hela ansiktet gör ont. Värsta festen.

I övrigt är jag jäkligt less på mig själv. Igår blev det en oplanerad fridag så vägningen får vänta till nästa vecka. Och anledningen till att jag är less är att jag sitter här och överlägger med mig själv om jag ska ha en fridag idag också eller inte. Det självklara svaret borde ju vara inte, men det är inte alltid lätt. Jag pimplar vatten och snorar och är grinig eftersom jag inte kan träna och så orkar jag inte göra någonting.

Aja, det går väl över.

Hoppas ni har en bättre lördag!

Blä

Försökte pigga upp mig med ett spinningpass igår. Efter 30 minuter gav jag upp och gick därifrån, lungor, ben och pannben ville helt enkelt inte.

Toppade med migrän på eftermiddagen och eftersom läkaren har givit mig stränga förhållningsorder om att inte äta treo försökte jag med alvedon och det gick ju inte alls.

I morse vaknade jag kvart i sex med huvudvärk och ont i halsen (förklarat det dåliga trycket igår) så jag skickade ett sms till min chef och gick ut och la mig på soffan istället och sov till halv elva.

Huvudvärken har lättat men jag känner att den ligger och lurar fortfarande.

Jag har i alla fall inte ätit något annat än jag ska idag, trots att jag var sjukt sugen på sushi till lunch, men annars känns det mesta skit idag.

RSS 2.0