Dagens

42 minuter racer gav 16, 84 km.

17 min med GymGlam på tvn gav en riktigt brännande känsla i magmusklerna!

En bra dag än så länge.

Nu: lunch.Bild från premiärturen på pärlan.Även denna bild är tagen under premiärturen för några veckor sedan. Fina fina cykeln.


Grönan

Idag har vi hängt i Stockholm hela dagen. Syrran med sambo, mamma och plastpappa, älsklingen, grabben och jag möttes utanför Grönan i morse. Vi har ätit gott, hängt i solen och åkt massor med karuseller hela dagen. Nu är jag rätt nöjd faktiskt och ska snart stupa i säng.

I morgon är det träning planerat.

Lukta illa?

Idag tog jag mig äntligen till gymmet igen. Det var två veckor sen jag var där sist och gången innan det kommer jag inte ens ihåg. Hur som helst, det var ett ångestfyllt gymbesök. Jag var inbokad på power30 och core30 och jag kände verkligen hur tjock, otränad och dålig jag var. Alla andra var snyggare och smalare och dessutom hade jag råkat få på mig en tröja som var i stort behov av en vända i tvättmaskinen.

Så drog passet igång och genast var alla negativa tankar borta och jag kände mig stark, motiverad och snygg. Svettig som få, men vem bryr sig om det när man bygger världens snyggaste kropp?

Så kan det vara.

RSS 2.0