Update

Ja, det där sockerstoppet under september gick ju sådär. Men det är bara att ta nya tag. Utmaningen för oktober är att endast äta efterrätt när jag är bortbjuden och det bjuds på det efter maten. Annars är det godis-, glass-, och fikabrödsstopp som gäller. Det känns som en realistisk utmaning. Att införa totalförbud kan fungera för mig men det gjorde inte det i det här fallet och därför modifierar jag utmaningen en aning.

Alkoholstoppet har däremot fungerat hur bra som helst. Under de senaste två månaderna har jag druckit alkohol en gång och då blev det inte speciellt mycket så det känns hur bra som helst. I oktober kommer jag inte ha något uttalat alkoholförbud men jag ska naturligtvis se till att intaget hålls till ett minimum.

Jag surfade in hos Miss Agda här om dagen och hittade ett underbart tips för att hålla motivationen upp och det kommer jag sno rakt av. Har redan börjat samla artiklar fastän jag inte har någon bok att klistra in dem i.

Jag har i alla fall fattat ett beslut nu. Jag ska göra allt jag kan för att göra mig av med alla negativa tankar och istället försöka se på saker och ting på ett positivt sätt. Jag blir så trött på mig själv när jag går runt och är negativ, det kräver väldigt mycket energi. Så nu är det nya tag och en ny attityd som gäller. Jag vet att jag har läst någonstans, jag kommer tyvärr inte alls ihåg var, att attityd är inte något man har, det är något man väljer och från och med nu ska jag försöka välja en positiv attityd.

Så, så ser det ut just nu.

Ont i halsen

Ja då. Ingen träning idag heller. Var till doktorn på eftermiddagen. Jag fick vänta en timme sen körde de ner en bomullspinne i halsen på mig och sen fick jag vänta lite till innan jag fick veta att det är ett virus och det enda jag kan göra är att vila och vänta ut det. Woho.

Veckan som kommer

Planeringen för den kommande veckan ser ut så här:

Måndag: power 30 min + promenad på löpband 30 min (känner jag mig helt frisk byter jag ut löpbandet mot 30 min abs).

Tisdag: vila

Onsdag: vila

Torsdag: morgonlöpning

Fredag: vila

Lördag: morgonlöpning

Söndag: vila

I och med att jag var ute och promenerade igår och idag så har jag fåt ihop två "träningspass" den här veckan vilket innebär att jag bara har en vecka som jag inte tränat under i november. På grund av det har jag bestämt mig för att ta det lite lugnt nästa vecka och sen veckan efter det öka till 2-4 pass i veckan så som jag hade bestämt från början. Det ska bli så roligt!!

Inte som jag tänkt mig.

Det blev promenad igår, men det var väl allt. Jag och älsklingen renoverade hela eftermiddagen och fick en hel del gjort. Nu har vi lagt halva golvet i grabbens rum. Det går framåt!

Promenaden var i alla fall mycket skön. Jag fastställer härmed att jag är frisk igen. Frisk men snorig. :)



Rundan jag brukar gå tar ca 30-35 minuter och är alldeles lagom promenadrunda tycker jag. Vackert väder var det också och jag kände hur energin sprudlade och det är inte illa!



Några vackra bilder blev det på vägen.

Promenaden idag var inte alls lika solig och det blåste utav bara sjutton, men så är det när det är höst. I love it.

Idag ska jag städa, diska och hänga tvätt. Jag ska hämta ut biljetterna till Gardell i februari och så ska jag åka och jobba. Men först ska jag duscha.

Lördag

Filmen var mycket mycket bra. Älsklingen är helt såld på både böckerna och filmerna och jag är väl lite mer avvaktande men ändå mycket nöjd. När filmen var klar gick vi förbi domkyrkan för att titta på hur stor den var och sen åkte vi hem. En alldeles lagom fredagkväll.



Idag ska jag ta en promenad i solskenet och köra ett yogapass hemma på vardagsrumsgolvet. Sen ska jag städa, diska och tvätta och efter det ska jag åka till elgiganten och köpa mig en ny dator.

Hur ser din dag ut?

Äntligen

Äntligen har jag hittat sladden som gör att jag kan föra över bilder från mobil till datorn. För att fira bjuder jag på en bild som jag tog på vägen hem från jobbet här om veckan.


Idag

Idag har jag varit ledig från jobbet och jag har ägnat dagen till återhämtning. Eller så kan man säga att jag har slappat hela dagen. Mycket välbehövligt efter en tung vecka på jobbet. Snart kommer sambon hem och då ska vi ner på stan och käka och sen gå på bio.

I morse var jag till en kvinna som håller på med Mindfullness och det var mycket intressant. Jag har under de senaste årens lopp kommit en bit på väg när det gäller personlig utveckling men jag har fortfarande en bra bit kvar och jag kände att det här kunde vara något för mig. Man får lära sig att vara i nuet och det är verkligen något som jag skulle må bra av. Jag är lite besatt av att planera för framtiden och jag skulle verkligen må bra av att släppa på (den inbillade) kontrollen. Det var där vi mediterade en stund förresten. Hur som helst så ska jag förmodligen gå en kurs hos henne och det ska bli mycket spännande. Jag funderar också på att sätta upp meditation och yoga på min "att-göra-lista", det skulle inte skada. Nu när jag inte kan meditera i träningen så vore det nog en bra idé att meditera, helt enkelt.

Nu ska jag gå och snyta mig. Igen.

Trevlig helg!

Träning som meditation

Jag var på en grej idag, skriver mer om det sen, och där inledde vi sessionen med att meditera en stund. Det var mycket skönt och jag kände hur jag verkligen slappnade av och släppte alla tankar på att prestera.

Under meditation dök en tanke upp, träning är som meditation för mig. När jag går på pass kan jag släppa allt annat och bara fokusera på mig själv, det är bara jag och mina muskler. Jag saknar det. Jag saknar det som bara sjutton.

Ikväll ska vi i alla fall gå på bio, Flickan som lekte med elden ska vi se. Ska bli trevligt att komma ut lite.

Nu ska jag ta en tupplur.

En tankeställare

Therese skriver i ett inlägg om hur tankarna som tynger en sätter sig i axlarna och att man blir spänd när problemen hopar sig. Det fick mig att reflektera över att saker och ting faktiskt känns jobbigare nu när jag inte kan träna. Jag har inte tränat den här veckan och inte på hela förra veckan och det märks. När jag tränar så får jag en välbehövlig stund för mig själv och jag kan släppa alla andra tankar eftersom det är jag och min kropp som är i fokus. Jag insåg, när jag läste Thereses' inlägg hur mycket jag saknar det.

Jag vill vara frisk. Nu.

En tisdag på min gata i stan

Här har stora kraftmätningar utspelats. Kom hem till upprörda känslor och svallande humör. Så är det. Men nu är det lugnt och skönt igen.

Jag tycker, för det mesta, väldigt mycket om mitt jobb. Men för tillfället finner jag det extremt störande att behöva jobba sent två kvällar i veckan. Det är så mycket jag vill hinna med just nu och det går inte riktigt ihop sig eftersom jag kommer hem sent. Men det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.

För övrigt är jag i princip besatt av gröna växter. Det är så vackert och mysigt och jag älskar att fylla vårt hem med dem.

All I ever wanted

När jag ser på mitt liv så känner jag mig förundrad över hur bra jag faktiskt har det. Jag har egentligen allt jag någonsin velat ha.

Jag har en underbar sambo som jag älskar över allt annat och som jag vet älskar mig. Han är det vackraste jag vet.

Jag har tak över huvudet som inom en snar framtid kommer att bytas ut mot ett större tak. Jag har ett jobb som jag trivs med och jag tjänar sjukt mycket pengar (jag var student i ca 5 år så allt mer än det är sjukt mycket pengar). Jag har inte högvis med vänner men de vänner jag har är nära och kära och fantastiska.

Jag är frisk och har en kropp som tar mig dit jag är på väg. Den ställer upp, för det mesta, och den gnäller förhållandevis lite över mina påhitt.

Jag känner mig helt enkelt väldigt tacksam över allt det fantastiska som finns i mitt liv.


Fortfarande förkyld

Ja, vad ska man säga? Snoret rinner och halsen kliar. Trött och är jag också. Det är väl bara att lägga ner tanken på att kunna sparka igång träningen igen inom den närmsta framtiden. Surt, men inte så mycket att göra.

Jag har i alla fall haft en bra helg. Syster fixade lite med bloggen så nu är den lite roligare än innan. Vi har fått en del gjort i lägenheten och jag ska dit ikväll igen med mamma och måla vardagsrumsfönstren igen. Sen är det färdigt för att tapetsera i vardagsrummet.

Jag ska ringa rörmokaren alldeles strax och boka in en tid med honom. Nu händer det faktiskt lite saker och det känns toppen!

Men nu ska jag äta lunch.

Så skönt

En annan sak som slog mig i morse när jag låg och lyssnade på festen på våningen ovanför var hur otroligt skönt det är att inte dricka alkohol. Eller rättare sagt, hur otroligt skönt det är att vakna en vacker lördagmorgon i september och inte vara bakfull. Det är inte så att jag har haft alkoholproblem, det är bara det att jag mår så fruktansvärt dåligt av att dricka mig full. Det är roligt och trevligt på kvällen och dagen efter vaknar jag med ångest oavsett om jag gjort bort mig eller inte. Jag vaknar med en känsla i kroppen som säger att jag har gjort något som jag inte borde ha gjort och oftast blir jag deppig och nedstämd också. Är det en rejäl fylla tar det flera dagar innan jag är "normal" igen.

Men att vakna och kunna njuta av helgen och veta att jag mår bra eftersom jag inte druckit kvällen innan är en fantastiskt skön känsla.

En annan favorit

GRUBBEL

Det är så erbarmligt lite
en människa kan förstå.
Man skulle ej grubbla och tänka
men tänker och grubblar ändå.
Och dagarna fogas till veckor,
veckorna fogas till år.
Man skulle ej snärjas av grubbel
så hastigt som livet går.

~Nils Ferlin

Infall

Man dansar däruppe - klarvaket
är huset fast klockan är tolv.
Det slår mig plötsligt att taket, mitt tak,
är någon annans golv.

~Nils Ferlin

Jag vaknade halv fem i morse av att grannen ovanför hade efterfest. Det var ett jäkla liv och vid sextiden gav jag upp tanken på att somna om och satte på tvn istället. Det känns ju sådär eftersom jag hade sett fram emot att få sova ut ordentligt idag. Men tydligen så var det någon annan som ansåg att jag hade sovit tillräckligt.

Jag är fortfarande förkyld, men jag mår bättre nu. Snorig och lite hängig men jag har inte ont i halsen och det är jag väldigt glad för. Tänkte dra igång med träningen lite lätt igen på måndag. Är lite sugen på att börja veckan med ett yogapass faktiskt. Får väl se hur det blir, det beror lite på i fall snoret har lugnat ner sig eller inte.

Annars är det bra. Sockerutmaningen har gått över förväntan faktiskt. Jag åt godis igår eftersom jag var för trött för att låta bli men det var inte speciellt gott och jag slutade äta innan jag mådde illa, vilket ju faktiskt var syftet med själva utmaningen. Däremot har jag inte ätit glass, kakor eller bullar och jag har inte druckit en droppe alkohol. Det känns hur bra som helst. Så jag säger att ställningen är 1-11 till mig.

Nu väntar jag bara på att sambon ska vakna och sen ska vi åka och renovera. Det ska bli så skönt att få lite gjort, det har ju som bekant inte hänt speciellt mycket på ett tag nu. Ikväll ska vi till mina föräldrar och grilla. Vi ska hälsa min lillasyster välkommen hem från USA där hon har varit i en månad. Snorunge.

Hur som helst, hoppas ni får en bra helg!

Frisk

De senaste två dagarna har präglats av total inaktivitet. Jag har varit hemma från jobbet och kurerat mig och nu känner jag mig bättre. En nackdel med att sova mycket och inte röra på sig är att jag blir så grymt trött. Jag är inte helt frisk än, men jag är inte heller så sjuk att jag behöver sova mer men eftersom jag sovit så mycket vill jag inte göra annat än att sova. En "ond" cirkel.

Idag ska jag till jobbet i alla fall. Får hoppas att jag vaknar till av det.

Jo tack.

Jag vet att jag är förkyld när det börjar värka i tänderna i överkäken. Ungefär som om man bitit ihop käkarna länge och hårt. Känns ju sådär.

Förkyld

Ja, förkylningen vill inte ge med sig så det blir vila från träningen ett tag nu. Ont i halsen är inte roligt.

Bryt ihop och kom igen

Dagen började bra. Jag tittade på Biggest loser och åt frukost i sängen, som igår. Sen gav jag mig ut på en kortare promenad, ca 30 minuter var jag ute. Det var skönt väder, det märks att det är höst nu och I love it. När jag kom hem duschade jag och surfade lite och sen åkte jag och handlade lunch och när jag kom hem bröt jag ihop fullständigt. Jag vet inte riktigt varför, jag var bara så trött och ledsen att jag inte kunde hålla tårarna borta. Älsklingen gjorde sitt allra bästa för att trösta mig, och han lyckades väldigt bra, men det är ju tveklöst rätt så frustrerande när ingen av oss vet vad som orsakade utbrottet. Min teori är att det är mycket nu och att det behövde rensas ur en del. Någon annan anledning kan jag faktiskt inte komma på.

Jag mår bra nu men jag är så fruktansvärt trött. Ska se om jag kanske kan komma ifrån jobbet lite tidigare så att jag kan åka hem och lägga mig. Det skulle ju verkligen inte vara fel.

Hoppas ni har haft en bra helg.

Lyxlördag

I eftermiddags lyxade jag till det med en Chai Latte. Mmmm, det är nog det godaste jag vet just nu. Ensam hemma är jag också, älsklingen skulle dricka öl med polare så jag bäddar ner mig framför Family Guy med en stor skål vindruvor. Det är ju verkligen inte fel.

Lördagsträning

Dagen började med att klockan ringde 08.05 och jag tillbringade morgonen med frukost i sängen framför Biggest Loser. Very nice indeed. Sen slängde jag mig på cykeln och var på gymmet strax innan tio för att utöva yoga en timme. Det var/är underbart väder ute och jag blev riktigt glad i hela kroppen av cykelturen.

Yogan då. Jag har, för ca 1 år sedan, gått en nybörjaryogakurs så jag tänkte att jag har typ koll på grunderna och det kändes ju inte helt främmande. Men det är svårare än man kan tro. I början var det lite obehagligt,  jag vet inte riktigt varför, men efter ett tag släppte det och blev skönt. Och jobbigt. Jag behöver verkligen träna mer yoga, det är grymt bra för hållningen, andningen och smidigheten.

Nu har jag duschat och ätit lunch. Idag är jag ensam hemma så jag tänker passa på att städa lite och titta på tv. Älsklingen kommer hem ikväll och då ska vi äta och titta på film. Myskväll, äntligen!

Livet är mycket bra just nu, jag känner mig lugn, harmonisk och lycklig. Det är underbart.

Dagens träning

Dagens träning blev alltså ett fantastiskt skönt löppass som gjorde mig sugen på att springa ännu mer! Jag välkomnar och frossar i den känslan och ska göra allt jag kan för att komma ihåg den så att jag kan plocka fram den nästa gång det går så där tungt att jag inte orkar ta ett steg till. Jag är verkligen lyckligt lottad som har en kropp som bär mig.

Jag har läst en del inlägg på nätet på sista tiden som handlat om självkänsla och jag inser att det är dags att ändra inställning till min kropp. Istället för att vara arg och tycka illa om de extra kilon jag bär på så tänker jag vara tacksam över allt min kropp är kapabel till. Jag kan lyfta vikter och jag kan springa. Jag kan promenera i skogen och simma. Jag kan ta mig från en plats till en annan eftersom min kropp fungerar. Min kropp är det bästa jag har och det är dags att börja ta bättre hand om den. Inte bara genom att träna och äta bra utan även genom att tänka vackra tankar om mig själv. Ut med det negativa och in med det positiva!

Torsdagsträning

Aaah, så har jag varit ute på en löptur igen. Äntligen kan jag ju bara säga. Efter det där jättetunga passet för två veckor sen som jag inte orkade fullfölja så har jag dragit mig lite för att springa men idag kom jag äntligen ut igen. Jag körde ett lättare pass istället för att ta upp träningen där jag slutade, det blev 4 x 5 minuter med 2 minuters gång mellan. Det var hur skönt som helst!

Nu ska jag duscha och ge mig iväg till jobbet. En längre uppdatering kommer senare.

Ha en bra dag!!

Lycka. Igen.

Okej, fyra dagars vila är alltså för lång vila. Det var tungt idag och jag kände mig inte riktigt hundra men det kan lika gärna bero på att jag inte ätit något ordentligt mellanmål på eftermiddagen. Däremot lyckades jag plocka fram lite mer vilja och göra nästan alla utfall! Känns bra. Det var tungt som sagt, men det var så värt det. Jag mår så mycket bättre nu än jag gjorde innan passet. Jag känner mig tillfreds i kroppen och lätt till sinnet. Det känns som att jag kan göra vad som helst och jag älskar det.

Idag hade jag dessutom en vän med mig och det var en mycket trevlig omväxling, jag är ju van vid att träna "ensam". Hon tyckte i alla fall väldigt mycket om passen så nu har vi en date nästa måndag också. Jag ser redan fram emot det!

Jag hoppas verkligen att halsontet ger med sig så att jag kan löpträna igen. Jag vill inte belasta hjärta och lungor alltför mycket nu när jag känner mig lite krasslig. Men det går ju uppenbarligen bra att styrketräna i alla fall!

Jag är nu inne på vecka 10 och jag längtar till oktober när jag "får" träna upp till fyra pass i veckan. Det kommer bli så roligt!

Love it

Ja. Huvudvärken försvann.

Måndag

Dagen började bra med en begynnande huvudvärk som började smyga sig på redan igår. Obegripligt eftersom jag fick en suverän behanling i fredags som öppnade upp en massa flöden i nacke och rygg. Sen fortsatte det bra genom att datasystemet som jag jobbar i la av. Jag tryckte i mig lite treo och felanmälde systemet och pysslade med lite annat. Huvudvärken gick över och systemet hoppade igång igen. Toppen.

Framåt eftermiddagen kom huvudvärken tillbaka och jag bokade in en ny behandling på fredag. Vill det inte släppa får jag titta förbi redan i morgon och det känns ju bra att veta. Och nu sitter jag här och försöker uppbåda lite energi inför träningspasset ikväll. Ont ska med "ont" fördrivas. Jag vägrar helt enkelt hamna i den där fällan igen när jag tänker "men jag har ju lite ont i halsen, ska jag verkligen träna?" och så går månaderna. Det ska inte hända den här gången. Jag tänker träna tills jag blir frisk. Eller tills jag blir så sjuk att det inte är någon tvekan om att jag är sjuk.

Det är dessutom säkert jättebra för rygg och nacke med lite styrketräning så att jag får fart på cirkulationen igen. Har ju inte tränat på 4 dagar nu, kanske är det det som är problemet? Ja, så säger vi. Det är för att jag har tränat för lite som jag mår dåligt. Och jag har den perfekta lösningen på det. Power och abs!!

Vilohelg och socker(s)topp

Ja, inte har det tränats mycket i den här familjen i helgen. Men det gör inget. Jag känner mig inte riktigt på topp så det har faktiskt varit riktigt skönt med lite vila.

Och nu har vi äntligen fattat beslutet att leja bort renoveringen av badrummet. Jag ska ringa till rörmokaren i morgon och se hur snart han kan komma och fixa det till oss. I dagsläget är vi tre personer i en tvåa och det blir from time to time aningens trångt. I maj i år köpte vi en fyra bara ett stenkast ifrån där vi bor nu, och den håller vi på och renoverar. Vi slet ut allt, kan man säga, och tillbringade hela semestern med att renovera. Efter semestern har vi inte hunnit med mycket eftersom vi har haft så mycket att göra med annat men nu är det dags att ta nya tag! Och det första steget är alltså att ringa till rörmokaren. Min hemliga dröm är att kunna flytta in innan jul i alla fall. Åh, jag längtar verkligen!

Så det känns i alla fall hur bra som helst att ha fattat det beslutet. Nu är det bara resten kvar. :) Skämt åsido så känner jag mig faktiskt väldigt lugn och harmonisk just nu. Det är lite körigt på jobbet men det orkar jag med eftersom jag har en sån undebar familj. Och för att jag tränar så klart.

Helgen har dock innehållit lite för mycket socker och jag känner mig lite smått illamående för tillfället. Jag har därför beslutat mig för att det inte blir något mer socker under september månad. Inget godis, ingen glass, inga kakor, inga bullar och ingen alkohol. Det får bli en testmånad och i slutet av månaden utvärderar jag hur det har gått och hur jag mår och sen får vi se hur jag fortsätter efter det.

Nej, nu ska jag krypa ner framför tvn och ägna alla mina tankar åt att tänka positivt så att jag är frisk som en nötkärna i morgon till powern och absen.

Sallad på det lokala pizzahaket

Idag har vi varit ut till moster och varit hundvakt. Embla, Rocky och Lucas var hemma och blev jätteglada för att vi kom och pussade på dem. Vi tog en kort promenad i skogen och njöt av det underbara vädret. Det är svårt att slå skogen..

Sen var vi på bio. Vi såg G-Force och åt lördagsgodis. Filmen var väl sådär. Grabben tyckte att den var bra och det var ju huvudsaken.

Efter det åkte vi till "Gula Huset" och åt kvällsmat och för första gången i mitt liv (i alla fall på plats så där) valde jag att äta en sallad istället för pizza eller hamburgare och det kändes hur bra som helst. Inte var det direkt svårt val och det kändes inte alls som en uppoffring heller.

Nu har vi precis kommit hem och älsklingen ska strax åka iväg och jobba igen. Det är en sån helg. Så är det ibland. Nu ska jag vara social en stund till innan det är sovdags.

Trevlig lördag.

Augusti månad

Jag är mycket nöjd med augusti, statistiken ser ut som följer:

Antal tränade pass:                       11               (7)
Totalt tränad tid:                           8h 25 min    (5h 27min)
Genomsnittlig tid per pass:             45 min        (32 min)

Siffrorna inom parentes är juli månad.

Jag tycker det är helt acceptabla siffror, och med tanke på att det är månad två med regelbunden träning så är jag mycket nöjd. Septembers siffror kommer dock vara ännu bättre!

Vecka 9

Nu är jag inne på min nionde träningsvecka och det känns fortfarande bra. Jag längtar efter träningen mest hela tiden och trots att jag tränade igår så känns det som att det var länge sen. En skön känsla.

Jag har gjort mitt bästa för att förhindra förkylningen som verkar ligga på lur från att bryta ut. Det går väl bra, men idag har jag känt mig lite raspig i halsen. Helgens träning blir därför ett yogapass på lördag förmiddag eller så vilar jag hela helgen. Eller ja, några promenader kommer jag naturligtvis klämma in, men utöver det så tror jag det kan vara bra att vila lite. Jag har ju redan tränat två gånger den här veckan så målet är ju faktiskt uppnått.

Annars ska jag gå på bio på lördag. Tänkte ta med mig grabben och se den där G-Force som har premiär i morgon. Det ska bli roligt, det är inte så ofta vi gör roliga saker bara jag och han.

Jag slutar jobba om 30 minuter men jag får inte åka hem, nej jag ska vara med på styrelsemöte i min gamla bostadsrättsförening. Jag flyttade i maj och i ett svagt ögonblick erbjöd jag mig att sitta kvar som sekreterare året ut. Känns ju sådär efter den veckan jag har haft. Men det är bara att bita ihop. Det är inte många möten kvar nu..

Och i morgon är det fredag!


Onsdagsträning

Idag har jag tränat 30 minuter step intervall följt av 30 minuter abs. Det märks att konditionen inte är på topp för jag var väldigt glad att det "bara" var 30 minuter step. Det var rätt så jobbigt och så blandade hon i styrka i det också och det tog bra kan jag säga. Det var första gången jag var på step intervall och det brukar ta några gånger att komma in i det när det är ett nytt pass så nästa gång kan jag säkert satsa mer än jag gjorde idag. Jag vill gärna hushålla lite med krafterna när jag inte vet vilka övningar det är som kommer eller hur hög intensiteten är på resten av passet. Jag vill inte gärna stå där när det är 20 minuter kvar och inte orka ta ett steg till.

Hur som helst så blev det en väldigt spontan träning idag. Jag fick veta att jag inte behövde komma hem direkt efter jobbet om jag inte ville så då bestämde jag mig för att köra de här passen. Egentligen hade jag tänkt springa på löpbandet men jag drar mig lite för det eftersom det var så jobbigt sist jag var ute och sprang. Dumt egentligen, men sant. Men nu har jag kört pass två gånger den här veckan så på lördag skulle det sitta fint med en löptur. Eller kanske redan på fredag kväll? Ja, vi får väl se hur det blir.

Hoppas det går bra för er att träna!

Jävligt less och irriterad

Jag blir så jävla förbannad när jag måste städa upp efter andra som har gjort fel. Massor med tid, energi och tankar som kunde ha varit till nytta på annat sätt. Det är stor skillnad på att rätta till sina egna fel och att ta ansvar för de fel man själv gjort. En enorm skillnad.

Fy fan.


RSS 2.0