Dag 10

Japp, så har man gått 10 dagar utan godis, kakor, läsk och glass så som vi kommit överens om. Det känns riktigt bra och det är inte speciellt svårt att låta bli. Det är inte svårt när man har bestämt sig på riktigt. Gått ner i vikt har jag gjort också. Minst ett kilo och det är jag så glad för, nu ska semestervikten bort!

I övrigt är det ganska tungt av olika skäl. Det är mycket på jobbet och det är mycket hemma och jag lyckas inte riktigt få till det med träningen vilket känns vansinnigt tråkigt och jobbigt. Jag behöver röra på mig men hinner och orkar inte (de äldsta ursäkterna som finns, jag vet, men så är det just nu). Det är ju bra att jag inte äter socker i alla fall.

The Clinic

Ja, förra veckan var jag ju på clinic i Västerås. Jag laddade ju bra med leverpastej på måndagskvällen och jag mådde pyton hela tisdagen. På onsdagen bet jag ihop och åkte eftersom jag visste att jag inte skulle något annat tillfälle att medverka i höst.

 

Vi började med att filma våra löpsteg, och det var ju en intressant historia. Jag sprang ”by the book” så att säga, och landade så fint på hälen och sträckte ut knäna bra i varje steg. Markus sa att han förstod varför jag hade fått inlägg. Sen var det i alla fall lite teori och efter det fick vi göra en massa övningar och springa fram och tillbaka på en gräsplan. Det gick bra, det var roligt och intressant och man märkte stor skillnad i känslan.

 

När vi gjort övningar i ca en timme var det dags att filma igen. Det var tur att de flesta hade vita skor på sig för vid det laget hade det blivit ganska mörkt. Efter filmandet sprang vi lite i backe och så avslutade vi med att ta av oss skorna och känna lite på barfotalöpning.

 

Filmen visade på drastiska förändringar hos de flesta, det var verkligen milsvid skillnad. Nu dundrade jag inte ner på hälen längre och sträckte inte ut knäna. Men jag behöver tänka på att ”vara i boxen” och försöka hålla igen stegen så att de inte blir för långa.

 

Jag måste säga att jag är ganska inne på POSE-löpning nu. Allt Markus sa lät så vettigt och han hade mycket goda argument till varför man inte ska landa på hälen när man springer.

 

Mitt första träningspass körde jag i lördags, då blev det 5 km löpning varav 3 km teknik. 180 bpm är ganska snabbt när man inte är van… Hur som helst så var det ganska jobbigt för höfterna och jag kände av knäet rätt ordentligt på slutet. Men även här avslutade jag med några meter barfota (det lär ha sett ganska kul ut när jag sprang fram och tillbaka i bara strumporna på innergården) och jag inser ju att jag behöver nya skor för perceptionens skull.

 

Nu måste jag bara fundera ut hur länge jag måste träna själv innan jag kan gå på en uppföljningskurs.


Seven days a week

Japp, så var det en vecka utan socker då. Det här går ju bra.

Igår laddade jag batterierna med god mat, gott vin och fantastiskt sällskap. Jag har lätt världens bästa vänner!

Nu ska jag slappa resten av kvällen.

Dag 6

Idag är förresten dag 6 utan godis och kakor. Veckan har inte direkt utgjort några problem eftersom jag inte har haft aptit på något alls. En flygande start kan man kalla det. Igår var vi på bio och såg Salt med Angelina. Grymt bra, jag blev positivt överraskad. Och inget godis blev det till filmen, jag är så duktig. Ikväll ska jag som sagt på tjejmiddag. Då gäller det att hålla tungan i rätt mun, snart har jag klarat av första veckan.

Lägesstatus

Ja, jag ordnade så att jag ska kunna jobba hemifrån i helgen med VPN klient och allt. Och så har schemaläggningsprogrammet lagt ner så jag kan ändå inte få något gjort. Yey.

Jag kan äta igen.

Jag var på kurs i onsdags och är helt frälst på framfotslöpning nu. Här ska springas på framfoten..

Jag ska på tjejkväll med vin och god mat ikväll. Jobbet får vänta till på måndag.

Nu ska jag läsa bloggar. Återkommer senare.

Onsdag

Imorse vaknade jag utan illamående men väldigt hungrig. Det känns mycket bättre idag, men jag är fortfarande knasig i magen. Men det struntar jag i. Ikväll ska jag till Västerås på clinic!

Illamående

Innan jag gick och la mig igår käkade jag två knäckemackor med leverpastej. I morse när jag vaknade mådde jag konstigt, jag mådde illa, kände mig matt i kroppen och kunde inte få i mig någon frukost eftersom jag rapade leverpastej. Jag ringde till jobbet och berättade att jag inte tänkte komma in idag och gick och la mig igen.

När jag vaknade igen, för ca en halvtimme sen, var det lite bättre. Jag kan fortfarande inte äta och jag springer på toaletten ofta så jag kan säga som så att det var rätt beslut att inte åka till jobbet. Jag mår fortfarande illa, kan inte äta, rapar leverpastej och känner mig allmänt konstig och jobbig i kroppen.

Det lär inte bli några leverpastejsmackor för mig på ett tag.

Bra dag

Ja, det verkar som att Godislöftet hjälper, idag har jag inte ens funderat på att äta sötsaker. Nu är det ju bara första dagen än så länge men det är ju en bra början i alla fall!

Dagens pass då. Idag blev det löpning och jag var sugen på att springa lite snabbare. Så jag körde 2 km uppvärmning, 3 km snabbdistans (enligt min mått mätt) och 1 km nedvarvning. Det kändes riktigt bra och jag dog inte under snabbdistansen. Däremot for det en del negativa tankar genom skallen så som "jag kommer aldrig klara av att hålla det här tempot i en hel mil". Det ska jag definitivt jobba på. Och så har jag problem med att hålla ett jämt tempo. Jag hade bestämt mig för att den snabba delen skulle gå i 6-minuterstempo men jag pendlade mellan 5:30-6 min/km. Det hade förmodligen känts ännu bättre om jag hade hållit ett jämnt tempo.

Hur som helst.

Uppvärmning:

2 km
13:41 min
6:50 min/km
genomsnittspuls 156 bpm

Snabbdistans:

3 km
17:24 min
5:48 min/km
genomsnittspuls 181 bpm


Totalt blev det 6 sköna kilometer. Knät kändes ganska trött under nedvarvningen men jag gissar att det berodde på bristande teknik, jag var ganska trött på slutet. Och det gjorde inte ont!

Dags för summering igen

Veckan som gått:

Måndag: löpning, 5 km, 35 min

Onsdag: löpning, 6km, 41 min

Lördag: löpband 20 min, 40 minuter styrka enligt programmet

En bra vecka. Det hade ju inte gjort något med ett löppass till. Kanske när jag kommer hem från jobbet. Ett problem för min del är att jag har ganska svårt att somna när jag tränat sent och eftersom jag ska upp tidigt i morgon känns det så där. Men men, vi får la se.

Belöningar

Ja, första delmålet är att klara 2 veckor utan socker. Vi får väl se hur det går, jag har ju problem med att klara det själv så förhoppningsvis blir det här den där extra pushen jag behöver för att klara det. Eftersom jag ätit glass och druckit cola tidigare idag räknar jag första dagen från i morgon. Men stoppet började 16:45 i dag.

Jag kommer att rapportera här i bloggen hur det går, här kör jag med öppna kort. Jag tror det kommer vara en stor del i om jag lyckas eller inte.

Screw jante förresten, jag ska lyckas!

Nu måste jag bara fundera ut en bra belöning till första delmålet. Några förslag?

Godis- och kaklöftet

Från och med kl 16:45 idag är jag med i gruppen Godis- och kaklöftet. Nu jäklar blir det hårdkörning!

Söndag

Idag har jag röstat. Nu ska jag strax åka till jobbet.

Har lagom skön träningsvärk efter styrkepasset igår, känns bra.

Något som inte känns bra är att jag inte får någon ordning på kosten. Måste ta tag i det där igen.

Styrka

Japp, det blev ett styrkepass på gymmet. Efter förra inlägget kollade jag öppettiderna och fick lite bråttom för jag insåg att det skulle bli på håret. Men det gick.

Jag var stark idag och ökade på alla stationer utom axlarna. Där är jag svag.

Nu sitter jag här, nyduschad och mycket nöjd, och väntar på att maten ska bli klar.

Trevlig lördag!

Kung Björn-loppet

Idag var det alltså dags för Kung Björn-loppet och jag var med och var flaggvakt. Det var tänkt att jag skulle springa från början men eftersom knät varit så gnälligt under sommaren la jag ner den satsningen och ställde upp som funktionär istället.

Det var bra uppslutning som jag förstod det, lite drygt 500 anmälda och en del efteranmälningar. Hur många av de föranmälda som tog sig till start vet jag däremot inte. Jag var ju en av de som inte startade.

Jag blev utplacerad där banan delade sig och de som skulle springa 6 km skulle vika av till vänster och de som skulle springa en mil skulle fortsätta rakt fram. Jag var rätt nervös, man vill ju inte gärna sabba någons lopp genom att få dem att springa fel..


Vid lite drygt 3 km var jag utplacerad.

Vad jag vet var det en tjej som sprang fel, hon kom tillbaka efter en stund och frågade om det var 6,5 km längs med grusvägen och jag svarade att ja, så är det. Hon hade en vit nummerlapp, vilket förmodligen betydde att hon var efteranmäld för de flesta andra hade blå nummerlappar för milen och rosa lappar för 6 km. Det kändes ju sådär, men jag är ganska säker på att hon vann sin klass sen. Slutet gott.


Färdriktningen.


Strax bakom den här skylten stod jag.


Här skulle man alltså svänga ner.


Vi hade tur med vädret, det kom en liten skur strax innan starten gick men annars höll det sig bra. Det var först när jag åkte hemåt, strax efter prisutdelningen, som det började regna på riktigt. Inte roligt för de som skulle städa efteråt. Det regnar fortfarande.


Jag och min flagga. Det var väldigt ljust ute. Dagen till ära tog jag fram tumvantarna och vinterjackan.


Rakt fram anar man Kung Björns hög, deltagarna rundade den.

Vi hade faktiskt en del publik också. Ett par stod ganska nära mig och innan de gav sig iväg därifrån småpratade vi lite. De var förvånade över att så många såg så slitna ut redan vid 3 km. Ja, är det terräng så är det, svarade jag.

En bra dag. Nu sitter jag och funderar över om jag orkar ta mig till gymmet eller inte. Antingen det eller IKEA. Det kan gå åt vilket håll som helst.

Trevlig lördag!

Slut som människa

Jösses, det är mycket på jobbet nu. Man lär vakta sin tunga och tänka på vad man säger samtidigt som det runt omkring en pågår något sorts sandlådekrig. Kul. Och på söndag jobbar jag igen.

Grymt sugen

Aaah, jag är så grymt sugen på att ut och springa ikväll. Det är stjärnklart och luften är så frisk, jag vill ut i höstkvällen! Jag låter bli för jag tror inte det är någon bra idé med tanke på knät. Det får bli i morgon istället.

Hässelby, here I come

Japp, dagens test gick riktigt bra. 6 km utan så mycket som en förnimmelse till smärta. Lite trött i knät då och då, men det gjorde inte ont. Så nu tänker jag anmäla mig till Hässelby och köra hårt!

Dagens pass:
6.01 km
41:03 min
6:50 min/km
441 kcal
genomsnittspuls 160 bpm

Jag kände mig lite sliten idag faktiskt. Pulsen var högre än i måndags till ungefär samma ansträngning, men så har jag sovit lite sådär i natt och suttit och lyssnat i två dagar. Jag har säkert lagt på mig ca 3 kg under de här dagarna på konferens och det påverkar ju också.

Nu ska jag duscha och sen ska jag fixa middag till familjen. Och anmäla mig så klart!

Mat mat mat

Vi har det mycket trevligt och maten är fantastisk. Igår och idag har jag ätit mjukt bröd för första gången på ca nio månader. Det var laktos- och glutenfritt bröd så vi får väl se vad som händer. Det var gott, men jag känner mig rätt uppblåst. Fast det kan ju bero på allt annat vi ätit också. Hur som helst, nu till frukosten blev det väldigt tydligt att bröd inte mättar speciellt bra. Det är mest luft känns det som. Och det kan jag ju vara utan.

Det börjar bli dags att ta ett krafttag med kost och vikt igen. Jag har inte gått upp något direkt, men jag behöver se över vad jag äter för det blir väldigt mycket socker nu för tiden. Och så vill jag ju gå ner några kilon till också. Jag får ta tag i det när jag kommer hem helt enkelt.

Nu ska jag surfa lite och sen börjar resten av dagen.

Bra dag

Dagen har varit mycket trevlig och givande. Nu byter vi om för att träffas om ca 15 minuter i matsalen. Vin, god mat och trevligt sällskap. I like.

Så får det bli

Jag ska springa igen på onsdag. Om knät inte gör ont då anmäler jag mig till Hässelby. Gör det ont får det vara. Jag vill bara vara hel och kunna springa, det är det som är viktigast och därför måste det ligga i fokus.

I morgon åker jag på två-dagars konferens med jobbet. Ska bli mycket trevligt med lite avbrott i vardagen. Kan ju behövas, jag är ju inne på fjärde jobbveckan efter semestern så det är ju verkligen på tiden..

Riktigt långsamt

Jag har bestämt mig för att springa de snabba passen snabbt och de långsamma passen långsamt. Detta för att inte slita för mycket på kroppen samt att verkligen orka med de tunga passen. Det beslutet resulterade ialla fall i dessa siffror idag:

5.03 km
35:01 min
6:58 min/km
368 kcal

149 i medelpuls

Det kändes mycket bra och jag har vad jag vet aldrig haft en så låg medelpuls på ett löppass tidigare.

Tråkigt nog började knät gnälla vid 4 km, men jag laborerade lite med steget och försökte fokusera på att landa mer på framfoten och då slutade det gnälla. Kursen jag ska på den 22a kanske kan bidra till en lösning? Jag hoppas i alla fall det.

Nu måste jag snart fatta ett beslut angående Hässelbyloppet. På onsdag är sista anmälningsdagen och jag är inte alls säker på hur jag ska göra. Om knät håller kommer jag bli sur för att jag inte fick springa men om knät inte håller är det inte speciellt roligt att vara anmäld till ett lopp jag inte kan springa.

Aja, den som lever får se.

Rätt låg

Idag är ingen bra kväll. Kommer det någonsin att ordna sig? Kommer det någonsin bli bättre? Är det möjligt att vara genuint lycklig? Hur löser man något som ter sig olösligt?

Terränglöpning igen

Igår var jag ut i skogen med mamma och Ebba. Mamma fick bestämma tempot så det blev en blandning av löpning och gång över stock och sten. Jag körde lite specialare på slutet och drog på en del vilket var så skönt. Jag springer ju inte fort speciellt ofta så det var både skönt och roligt att sträcka ut ordentligt.

Igår kände jag inte av knät alls heller, och det känns ju väldigt bra

Gårdagens pass:

5,28 km
39:06 min
7:25 min/km
340 kcal


Det ser hyfsat bra ut inför Hässelbyloppet, jag hoppas verkligen att kroppen håller. Och det verkar som att jag kanske får med mig syrrans kille också. Och det är ju inte fel.

Not my scene

Igår var jag ut med finaste vännen och käkade och gick på nation. Jag körde och hon drack väl kanske två glas vin, så vi såg på saker och ting med klara ögon. Och jag måste säga att barscenen är verkligen inte min grej längre. Det är kul att titta på folk och fundera kring vad alla pysslar med, men det blir ju tröttsamt ganska fort. Vid halv elva hade DJ:n fortfarande inte börjat spela och då gav jag upp och åkte hem. Jag frös, var trött och hade ont i fötterna.

Hur som, det var ju en trevlig kväll, missförstå mig inte, och det var hur kul som helst att träffa vännen igen. Men jag får nog lov att konstatera att jag är mer för att träffas över ett glas vin eller en middag snarare än att gå ut och hänga på klubbar.

Ikväll ska vi ut till päronen och springa. Det ska bli mycket nice. Hoppas att knäna håller sig på gott humör bara.

Trevlig helg!

Älskade september

Idag har jag bestämt mig för att springa direkt efter jobbet igen. Det är en av de bästa tiderna för mig, kommer jag hem och sätter mig är det lätt hänt att jag inte orkar resa på mig igen. I alla fall drog jag på mig den nödvändiga utrustningen och gav mig iväg.

Vädret var obeskrivligt underbart idag, solen sken och himlen var klarblå. Det var varmt och löven börjar precis skifta färg, nu gäller det att njuta fullt ut. Vid ett tillfälle sprang jag förbi en trädgård där någon förmodligen klippt gräset utan att plocka upp äpplena från marken först, det luktade höst.

Passet i alla fall då. Jag hade bestämt mig för att springa långt och långsamt idag. Vid 2 km fick jag jordens håll, jisses vad det högg i magen, men jag bet ihop och tänkte att det var i alla fall inte knät som gjorde ont. Det är alltid något.

Vid 5 km började jag känna av knät. Då blev jag riktigt ledsen. Men det var så pass lite och jag var så långt hemifrån att jag bestämde mig för att köra i alla fall.

När jag stannade visade klockan 8 km och knät kändes hyfsat ändå. Sist det gjorde så ont blev det ju värre när jag stannade, men så blev det alltså inte idag. Jag ger det någon vecka till innan jag kontaktar ortopeden och kiropraktorn.

I alla fall:

8 km
51:32 min
6:26 min/km
578 kcal

Och det var en fullkomligt ljuvlig upplevelse.

Nu blir det vila tills på lördag, då ska jag springa med mamma och syrrans kille i skogarna fring föräldrahemmet.

Träningsvärk?

Ja, jag vet inte riktigt jag. Jag skulle ha tagit i mer igår känner jag. Men men, gör om gör rätt. Nästa gång ska det svida ännu mer!

Med spänd förväntan

Iiih, snart är det dags för första gympasset på evigheter (räknar inte riktigt med instruktionen i lördags). Det ska bli så roligt!

Lite rädd

Jag är ju som bekant allergisk mot vetemjöl och mjölk. Äter jag vetemjöl blir jag trött, nedstämd och får munsår och äter jag mjölkprodukter får jag ont i huvudet. Jag har inte ätit mjölkchoklad på lite drygt 8 månader. Förrän idag. Efter en tuff dag på jobbet blev vi bjudna på Marabou mjölkchoklad och jag tog faktiskt några bitar. Jag stängde av hjärnan och den förnuftiga rösten och åt choklad fastän jag inte borde ha gjort det. Satans gott var det. Men jag blir lite rädd.

 

Huvudvärk är ingenting jag dör av, faktum är att jag dör inte av att äta vetemjöl heller, jag mår ”bara” dåligt. Fram till idag har jag aktivt valt bort sådant som jag ätit mycket av förut så som tårta, kaffebröd, choklad och liknande och jag vet att några bitar choklad är inte hela världen ens om jag får ont i huvudet av att äta dem. Men. Jag blir orolig för att jag ska gå upp alla kilon jag har gått ner. För om jag börjar tumma på mina egna regler så finns det till slut inga gränser kvar.

 

Jag har hittat några recept på mjukt bröd som görs på majsmjöl eller bovetemjöl, men jag väljer att inte baka eftersom jag åt massor med smörgåsar förr och jag vet att det faktum att jag avstår från sånt nu är en anledning till att jag inte går upp i vikt.

 

Faktum är att det är jag som bestämmer vad jag äter och inte äter och att äta lite choklad idag raserar inte allt det jag har byggt upp och de förändringar jag har gjort. Men det förutsätter att jag fortsätter att aktivt välja bort sådant som jag inte mår bra av. En gång är ingen gång, om man lär sig av det.

 

Nu släpper vi det och går vidare.


Ikväll blir det styrka

Idag jobbar jag 10-19 så nu ska jag strax åka och storhandla. Sen ska jag jobba jobba jobba och efter det bär det av till gymmet för att köra styrkeprogrammet för första gången. Det ska bli så roligt! Och jag gissar att jag kommer få en grym träningsvärk eftersom jag fick skaplig träningsvärk efter i lördags och då blev det ju bara halva programmet.

Nej, off to the ICA.

Vi hörs!

Höstlöpning

Idag har jag haft en lång dag på jobbet och sen kom jag hem till en nioåring som inte hade gjort läxorna. Så jag var lite less faktiskt. Jag skalade och satte på potatisen och när sambon kom hem talade jag om för honom att han fick steka köttbullar och sen drog jag på mig träningskläderna, skorna och drog.

Och det var så skönt! Solen sken och jag var nästan för varm i långbyxor och underställströja. Men det var så härligt och jag lät benen rulla på. Jag hade bestämt mig för att springa 6 km om knät tillät det, och det gjorde det! Det kändes lite lite trött vid 4,5 km men det gick snabbt över.

Dagens pass:

6 km
37:22:38 min
6:13 km/min
430 kcal


Det var precis vad jag behövde för att rensa huvudet och jag känner mig proppfull av energi nu. Det känns helt underbart att kunna springa igen och jag måste säga att det ser ljust ut inföt framtiden.

Resten av kvällen spenderas framför tvn och svenska versionen av Biggest Loser.

Ha en trevlig kväll!

Hässelbyloppet

Japp, eftersom det inte blev något med Tjejmilen så har jga gjort upp en ny plan. Om mina knän känns bra den 15e september (efter som det är den sista anmälningsdagen) tänker jag anmäla mig till Hässelbyloppet den 10/10. Det är ca fem veckor dit och jag är verkligen sugen på att springa ett millopp i höst! Så, om kroppen tycker att det är okej tänker jag satsa på att ta mig runt den 10e oktober.

Nu vet ni.

Tjejmilen

Nej, det blev ju ingen tävling för mig idag. Jag kände helt enkelt att jag inte var intresserad av att åka till Stockholm och "ta det lugnt" eftersom jag har haft den här tävlingen som mitt mål för året. Jag ville inte heller riskera att åka dit, springa och få ont efter en stund och bli tvungen att bryta. Nej, jag sparar min tävlingsdebut på 10 km till en annan gång när jag har kunnat ladda så som jag vill.

Men jag hoppas att alla som har kunnat springa/springer Tjejmilen idag blir nöjda och glada med sina resultat.

Idag har jag som sagt en mild träningsvärk i kroppen, det känns hur bra som helst. Jag kan faktiskt inte komma ihåg sist jag hade träningsvärk. Den här hösten kommer jag fokusera mer på allmänstyrkan och på att bli stark. Jag vill styrketräna och springa och det tänker jag göra också.

Den 22a september ska jag till Västerås på mini-clinik i POSE-löpning. Det ska bli så spännande! Jag har läst en del om POSE och tyckt att det verkar vettigt samt tänkt att jag ska lära mig mer om det "sen när jag är lite bättre tränad". Men så hittade jag den här sidan och bestämde mig för att slå till eftersom jag har en vag förhoppning om att det kan vara bra för mina knän.

Nu ska jag skriva en matlista, vila lite mer i soffan och sen ska jag åka och storhandla inför den kommande veckan.

Träningsvärk

Åh, det var länge sen jag hade träningsvärk, det känns riktigt bra. I morgon efter jobbet tänker jag åka till gymmet och köra igenom hela programmet "på riktigt". Det ska bli så roligt!

Igår var som sagt syrran och bihang här. Det var också grymt trevligt. Vi åt kött och potatis och drack vin och pratade hela natten. Kl två ringde de taxi och vid halv tre kom jag i säng. Älsklingen gick och la sig lite tidigare för han var lite vek igår. Hur som helst, mycket mycket trevligt var det och jag ser fram emot nästa gång!

Nu ska jag hänga i soffan resten av dagen. Kanske ta en promenad lite senare.

Ny blogg och styrka

Så där ja, nu har jag ett program för hela kroppen som ska köras 1-2 gånger i veckan. Det känns bra, och det var hur kul som helst att lyfta lite vikter. Killen som visade mig var mycket trevlig, han fick mig att känna mig stark och vid ett tillfälle tyckte han att jag "såg ut som ett proffs". Så säger han säker till alla, men det var ändå mycket trevligt att höra.

Just nu är syrran här, hon och hennes kille är inbjudna på middag ikväll. Det ska bli så mysigt! Det är även hon som är ansvarig för den nya bloggdesignen. Den tackar vi för!

Mer styrka

Nu ska jag iväg till gymmet och få ett styrkeprogram av en instruktör. Jag behöver verkligen fokusera på styrka, det är jag ganska dålig på att få till. Och så ska jag fråga specifikt om övningar som stärker knäna. Så kanske det blir bättre också.

Ha en underbar lördag!

Springa eller inte springa?

Åh, jag kan inte bestämma mig! Jag känner mig piggare än i morse, och jag vill vill vill ut och springa, men det är förmodligen dumt eftersom jag kände av halsen tidigare idag. För, samtidigt som jag vill springa, så vill jag ju vara frisk. Och jag skulle ju kunna springa efter jobbet i morgon.

 

Alla dessa beslut man måste fatta..


Trötter

Oj, idag är jag inte pigg någonstans kan jag tala om. Detta trots att jag gick och la mig skapligt igår och sov hela natten. Jag är lite snorig och känner av halsen igen så det blir väl vila för mig idag. Jag hade tänkt mig lite morgonlöpning men det gick inte. Mycket tråkigt eftersom det är så vackert höstväder ute. Aja, piggnar jag till kanske det blir en löptur ikväll.

Nu ska jag göra mig redo för att åka till jobbet. Ha en bra dag!

RSS 2.0