Flyttat

Numera bloggar jag på:

http://ettlivirorelse.wordpress.com

Hoppas ni vill följa med dit.

Rastlös

Jag har haft en underbar vecka. I måndags var jag segstartad och trött men efter att jag väl piggnat till så har den känslan stannat hos mig. Jag har fått massor gjort på jobbet och hemma, jag har gosat med katterna och med älsklingen, testat curling med jobbet för första gången någonsin och jag har känt mig lycklig i flera dagar i rad nu.

En sak som jag märker som är annorlunda med mig själv är att jag har mycket lättare att ta mig för att göra saker nu. På förmiddagen var jag ut en sväng med katterna, jag var och handlade och jag städade innan jag åkte till jobbet. Jag kunde liksom inte sitta stilla. Och känslan av rastlöshet som drar genom kroppen just nu är en känsla av allt som jag tänker på att jag vill göra i morgon när jag är ledig från jobbet (jobbar på söndag istället) och jag kan knappt vänta på att det ska bli i morgon så att jag kan få göra de där sakerna, men inte på ett stressat och jobbigt sätt utan snarare för att jag vill göra saker.

Det känns riktigt bra nu och jag tänker njuta av det så länge som möjligt!

I morgon ska jag förresten till en ny sjukgymnast med mitt knä, det ska bli spännande att höra vad jag får för dom därifrån.

Jag återkommer.

En annan sak

Jo, i helgen gjorde jag inte många knop alls och jag var så trött. Jag låg på soffan, sov och åt. Igår fick jag tvinga mig själv att gå till jobbet, det tog verkligen emot, men när jag väl var på plats vaknade jag till och fick en hel del gjort.

I morse vaknade jag långsamt och började dagen med gröt och ägg. Jag slängde in en maskin tvätt och sen åkte jag och handlade. När jag kom hem fixade jag lunch och middag, hängde tvätten och sen åkte jag till jobbet. Väl på jobbet har jag gått omkring med en känsla av lycka hela dagen. Jag gillar mitt jobb, jag gillar mina arbetskamrater och livet är härligt i största allmänhet.

Kan det vara så att jag blir trött av att göra ingenting?


Blandat

Ja, söndagen och måndagen var inte bra dagar ett ur kostsynpunkt. Men idag har jag ryckt upp mig igen och det känns bra.

Igår var jag och fick nacken tillfixad så det blev ingen träning igår eller idag. I morgon hoppas jag på att få till en morgonpromenad och kanske lite inslag av löpning? Vi får se, jag är inte längre speciellt morgonpigg men det får vara så just nu.

Nu ska jag åka hem från jobbet och gosa med älsklingarna, det vill säga katterna och älsklingen.

Fridag, födelsedagsfirande och helg

Japp, vågen var snäll i morse.. -1,4 kg visade den och jag tackar glatt och tar emot.

Igår firade vi älsklingens bror som fyllde år. Mycket trevligt med vin, tårta och gott sällskap. Jag nöjde mig med sällskapet och överlät vinet och tårtan till de andra. Ett val jag är mycket nöjd med.

Något annat jag är nöjd med är att jag hittills fått till 2 träningspass den här veckan. I torsdags blev det ett cirkelpass på gymmet, grymt bra och rolig träning och det känns lite lagom idag. I morgon är jag inbokad på yoga, hoppas jag orkar släpa mig dit bara.

Ikväll blir det middag och levande ljus med älsklingen på Kött Kök & Bar, det var evigheter sen vi gjorde något mysigt bara vi två så det ser jag verkligen fram emot.

Nu ska jag krypa ner i soffan och glo på lite film. Hoppas ni har en bra lördag!

Jo då

Det blev ett lätt styrkepass i hemmagymet med älsklingen ikväll. Så skönt. Lite blandade övningar som armhävningar, benpress, situps, latsdrag och lite annat smått och gott. Får se om det bjuds på träningsvärk i morgon, det känns redan lite stelt i överkroppen. Lovely!

Tisdag

Så var det tisdag igen. Ledig dag. Rastlösheten klia i mig men orken finns inte riktigt där idag. Jag har i alla fall varit och handlat på förmiddagen och följt kostprogrammet och det är ju bra.

Får se om jag orkar släpa mig till gymmet ikväll.

RSS 2.0