Paus

Det kan hända att det inte blir så många inlägg här framöver. Jag känner inte för att vara deppig på nätet helt enkelt, så jag tänker inte vara det. Får se om jag känner för att blogga helt enkelt.

Tills vi möts igen.


Återhämtning

Var till läkaren idag och fick diagnosen depression med utmattningssyndrom. 4 veckors sjukskrivning ska förhoppningsvis vända det hela till något bättre.

Återkommer

Trött

Så vansinnigt trött hela tiden. Orkar inte gå till jobbet men gör det i alla fall. Orkar inte äta mat men gör det i alla fall. Orkar inte vara social men är det i alla fall. Orkar inte träna så jag struntar i det.

Det är tröttsamt att hela tiden göra saker man egentligen inte orkar med.

Bombnedslag

Vi håller på och rensar ur förrådet så allt som förut stod inpackat där står nu utspritt i hela vardagsrummet och det är så fruktansvärt rörigt hemma. Och jag märker hur mycket det stör mig och hur viktigt det är att ha ordning och rent och snyggt hemma. Det är himla tur att det bara är tillfälligt, lådorna och kassarna ska rensas ur och det som ska sparas ska tillbaka in i förrådet och resten slänger vi eller skänker bort. Rent hus satsar vi på.

Helgen har tillbringats ute hos päronen, syrran och jag åkte dit igår och har ägnat gårdagen och dagen åt att hjälpa till att städa inför festen som går av stapeln om två veckor. Jag har fått så mycket rensat, jag hade en massa lådor stod ute hos dom sen vi flyttade ihop för två år sedan (jag flyttade in i älsklingens tvåa så det enda jag tog med mig var mina kläder typ) och jag har i princip inte saknat en enda pryl. Så nu försöker jag vara så hård som möjligt och göra mig av med så mycket som möjligt och jag tycker nog att jag lyckades ganska bra. Men det är groteskt så mycket prylar man samlar på sig under åren. Det är inte konstigt att man saknar energi när man bär omkring på så mycket orensat baggage.

Nej, nu ska jag sova. I morgon ska jag jobba och sen ska jag hem och rensa. Det kliar i mig efter att få röja i röran.

Tackar

Vågen var snäll idag fastän jag inte orkade sköta mig i början av veckan. Ett all time low fick vi till i morse och jag är mycket nöjd.

Jag firade det hela med ett pass power med Sara, en utmärkt belöning till kroppen om du frågar mig. Tyvärr var musklerna inte riktigt med mig idag, styrkan fanns liksom inte riktigt där, och knäet gnällde vid utfallen så de ersatte jag med benböj istället. Men känslan i kroppen är skön, man ångrar aldrig ett tränat pass.
Idag blev det samma outfit som på bilden men ett annat gym.

Att välja rätt

Hur kommer det sig att det är så svårt att göra rätt val? Och varför tycker hjärnan att den mår bra av en sak när kroppen och psyket mår bra av en helt annan sak?

Från och med nu blir det fokus på att göra bra val hela tiden. Även om jag inte når mitt mål till den 20/5 så är det liksom inte slut där, livet fortsätter ju efter det datumet så det är ju bara att köra på. Right?

Hepp

Ikväll blev det 45 minuter på crosstrainern. Inte det roligaste som finns, men det fyllde i alla fall sitt syfte..

Stor besvikelse

Igår sprang jag 3 km. Efter ca 8 min började det göra ont i knäet och det blev bara värre så efter ca 20 minuter avbröt jag. Idag är det jäkligt gnälligt (både knäet och jag) och det gör ont fastän jag kör med Voltaren gel för första gången i hela mitt liv.

Nu lägger jag ner löpningen för det här året.

14. Favoritmellis

Ägg- och kaviarmackor

Veckan som kommer

Veckan som börjar i morgon är än så länge ett oskrivet blad, men jag ska göra mitt allra bästa för att fylla den med positiva tankar. Något jag vet att den kommer vara fylld med är jobb, möten, matlagning, träning, städning, familjesammankomster och annat.

Träningsplaneringen ser ut så här:

Måndag: power+core
Onsdag: basic step
Torsdag: löpning?
Fredag: spinning eller benstyrka
Lördag: power

Jag känner redan nu att det kommer bli en bra vecka. Eller, jag bestämmer att det är så helt enkelt.

RSS 2.0