Att välja attityd

Vi har en del saker i vår vardag som ingen människa borde behöva handskas med. Tunga grejer som suger otroligt mycket energi och gör oss trötta, nedstämda och slitna. Den senaste tiden har jag ofta vaknat och varit förbannad över att behöva kliva upp och möta dagen över huvud taget. Ni hör ju, det är inte direkt ett recept på lycka.

 

Jag har på sista tiden hört och sett frasen: ”Det är inte hur man har det utan hur man tar det som räknas”, och de första gångerna blev jag oerhört provocerad av detta. ”Så det är bara mitt fel att jag mår dåligt?” tänkte jag ilsket och gjorde mentala fuck-you-tecken åt världen. Men på något sätt har jag bearbetat det där undermedvetet och jag vet ju innerst inne att det ligger mer i den frasen än jag ville erkänna för mig själv. Ibland är det ju så skönt att få skylla all sin olycka på alla andra, att ta på sig offerkoftan och riktigt gosa ner sig i den, men nu får det vara slut på det.

 

Jag läste i en bok jag fick i julklapp att man faktiskt kan göra ett aktivt val, de personer som börjar sin morgon med att se sig i spegeln och tala om för sig själva att de tycker om personen de ser och att det kommer bli en bra dag är både lyckligare och lever längre. Så det tänker jag börja varje dag med från och med nu. Jag bestämmer mig helt enkelt för att idag kommer bli en bra dag, och med tanke på min envishet borde det inte vara några problem när jag väl har bestämt mig.

Idag är en bra dag, likaså i morgon och dagen efter det. Det är dags att hitta glädjen i livet igen.
Lite suddigt, grått och kallt, men jag var glad ändå.


1. Min idrottsbakgrund

Jag var inte speciellt aktiv som barn. Jag tyckte inte om att vara utomhus överhuvudtaget och mina favoritsysselsättningar var att läsa böcker och titta på tv. Jag är uppvuxen på en gård med hästar och hade fri tillgång till skogen och djuren men det lockade inte speciellt ändå.

När jag började högstadiet fick vi en ny gympalärare och då vände det. Idrotten blev rolig och jag valde specialidrott som valbart ämne. Jag började träna kickboxning och så sprang jag en del i skogen också (jag kan vara ute om jag får springa, annars kan det vara). När jag började gymnasiet fortsatte jag med extraidrott men jag slutade med kickboxningen eftersom det inte passade med schemat och busstiderna.

Sen gick väl ungefär 6-8 år med ganska sporadisk träning (gruppträningspass och löpning), jag drog igång och blev sjuk och så gick det ett halvår innan jag kom igång igen och så blev jag sjuk, ja ni fattar.

På senare år har jag dock fått lite mer rutin på träningen och nu går det inte lika långt mellan passen. Ett uppehåll som förut kunde vara i 6 månader är inte längre än 1-2 veckor nu, och det är dessutom ganska ovanligt.

Jag har dessutom på riktigt börjat älska löpningen och styrketräningen. Jag fick ont i ett knä i somras (om någon nu har missat det) och jobbar fortfarande för att bli hel samtidigt som jag drömmer om att springa. Träna kan jag tack och lov göra och fokus just nu är just rehabträning och grupptärningspass på gymmet.

Ungefär så ser det ut. Hade någon sagt till mig, eller min mamma, att jag skulle växa upp och drömma om löpning och styrketräning hade vi båda trott att sagda person var tokig. Ja, det hade vi men så ser det ut. Tänka sig.

Lista

Jag hittade en lista hos Mickan som jag helt fräckt lånar. Vi får se hur långt jag kommer på den, men ambitionen är att beta igenom hela listan. Den ser ut så här:

1. Min idrottsbakgrund

2. I mina öron när jag tränar

3. Ett fint idrottsminne

4. I min träningsväska

5. Favoritmuskel

6. Mål med träningen

7. Favoritövning

8. Favoritmat

9. Mina inspirationskällor

10. Då mår jag som bäst

11. Favoritkonditionsträning

12. Favoritidrott

13. Mitt bästa kosttips

14. Favoritmellis

15. Då tränar jag allra helst

16. Favoritlivsmedel

17. Mitt måtto

18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..

19. Hälsa för mig

20. Det här åt jag idag

21. Därför tränar jag

22. Min favoritfrukost

23. Detta skulle jag vilja utöva

24. Favoritidrottare

26. Så sover jag

27. Detta klara jag mig inte utan

28. Där tränar jag helst

29. Detta tränar jag allra helst i

30. Glöm inte att...

Och jag börjar knåpa på första inlägget på en gång.


Fulltecknad söndag

Idag jobbar jag förmiddag, 9-15. Klockan 16 är det familjemys hos syrran och hennes sambo.

Igår städade vi hela dagen, nu är det fint hemma. De utlovade bilderna är på gång.

I morgon är det jobb och rehabträning som gäller.

För övrigt är det väl bra. Känner mig lite låg idag, sov ganska dåligt i natt. Dagdrömmer om träning och löpning.Och om våren.

Lördag

Jag hade ju tänkt springa idag, för första gången på många månader, men efter knäckandet i onsdags blev jag tydligen tillsagd att ta det lugnt med springandet ett tag till (tur att mor min var med och lyssnade för det hörde inte jag). Så jag vilade onsdag, torsdag och fredag. Men i morse var jag uppe med tuppen och gick på power på gymmet för finaste Sara som är tillbaka efter en knäskade. Eller ja, tuppen och tuppen, halv tio började passet. Då var det inte svårt att få tag i en parkering i alla fall.

Det var ett skönt pass och jag börjar verkligen bli stark! Får så om det blir någon tärningsvärk, om inte är det hög tid att höja vikterna igen.

Många tankar

Ja, det är många tankar som snurrar runt i skallen nu. Har precis varit till psykologen igen och det känns helt rätt. Nu ska jag ta tag i en del grejer som jag undvikit väldigt länge. Skrämmande och spännande på samma gång.

Igår var jag till osteopat nr 1, hon som sa åt mig att sluta äta vetemjöl och mjölk. Nu står även potatis på listan. Det känns ju sådär. Jag ska testa en månad och se hur det känns och sen får vi se. Hon knäckte mig en hel del och menade att knäontet beror på obalans i bäckenet. Jag ska dit igen om en vecka. På lördag ska jag provspringa lite och se hur det känns. Jag hoppas innerligt att det löser sig snart. Jag vill verkligen springa in våren.

Om ca 1,5 h sitter jag hos frissan och försöker bestämma vad jag ska göra med håret. Vi får se vad det slutar med.

Hur kommer det sig förresten att man vill träna som allra mest när man inte "får"? Knäckandet i går leder till två dagars vila och sedan lugn träning ett tag. Jag ville träna igår och jag vill träna idag och jag vill träna i morgon. Surt. Men om det betyder att jag kan börja springa igen spelar det ingen som helst roll.

Over and out.

Måndag

Dagens träningspass var lite konstigt, jag var inte ett dugg peppad och kände för att ge upp efter 30 minuter power. Men jag bestämde mig för att bita ihop och genomföra och core-passet gick mycket bättre! Jag kände mig stark i mage och rygg, och det brukar jag inte göra, därav den konstiga känslan. Med andra ord så är jag väldigt glad över att jag inte gav upp.

Typiskt

Ikväll blir det färsk lax, quinoa och gaucamole till middag. Så var det i alla fall tänkt. Vi får dock klara oss utan guacamolen eftersom avokadon jag köpte bara var låtsasmogen. Drygt.

Hur som helst, kvällens rehabpass blev:

15 minuter på crosstrainern

3 x 80 rumplyft på stepbräda
3 x 22 höftlyft/sida utan att hålla i mig
1 x 20 tåhävningar, raka-utåt-innåt
3 x 10 utfall/ben
3 x 10 benböj på ett håll
3 x 8 baksidalår på boll
3 x 10 rumplyft på alla fyra

Som sagt, det är inte det lättaste som finns att försöka förklara övningarna i ord, jag ska försöka få tummen ur och ta med mig kameran ner till gymmet någon dag så ni får se vad det är jag snackar om.

Nu. Middag.

Mätt

Helgen har sannerligen innehållit mycket mat. I fredags var jag hos moster och åt och i går var vi till päronen och åt. Mycket kött, potatis och sås har det blivit. Och rödvin. Gott gott, men det känns att byxorna sitter åt kan jag tala om. Så idag har vi gjort en matlista för veckan och storhandlat så veckan som kommer kommer vara fylld med god, nyttig mat, massor med vatten och en rejäl dos träning.

Jag är lite upprörd dock, jag hade planerat att gå på ett cirkelpass på fredag, men det verkar som att det är inställt. Så nu vet jag inte hur jag ska få till det eftersom jag inte tänker på gå det passet som jag var på i fredags. Det är tajt att få till all rolig träning.

Nu ska jag titta färdigt på Loosing it with Jillian och sen ska jag svida om och bege mig till gymmet. Rehab står på schemat idag.

Besviken

Det finns faktiskt träningspass man ångrar och det är när man hamnar hos en riktigt dålig instruktör. Då blir jag så förbannad över den bortkastade tiden.

Så, nu släpper jag det. Det är fredag och jag har en ledig helg. Ikväll är jag hos moster och myser och i morgon åker vi till mamma så att grabben kan få sina julklappar. Inte en dag för tidigt.

Trevlig helg!

Äntligen!

Så blev det äntligen träning igen. Det var tungt vill jag lova, jag var inte sugen att gå ner till gymmet för fem öre, men jag tog på mig mitt game face och körde hårt. Idag stod det dessutom nya övningar på schemat och det kändes ju väldigt spännande.

10 min uppvärmning på crosstrainern

Rehab, nivå 2:

3 x 80 rumplyft på stepbräda
3 x 12 enbensrumplyft på stepbräda
3 x 7 sidoplankan/sida
3 x 20 höftlyft/sida utan att hålla i mig
3 x 10 ett ben åt sidan/sida

Nya övningar
3 x 10 benböj
3 x 10 utfallssteg
3 x 8 rumplyft på alla fyra, här står man på alla fyra och lyfter ett ben i taget, foten strävar mot taket och låret är parallellt med ryggen

Shit, det är svårt att förklara övningar i ord. Den sista övningen var i alla fall svårast hittills, jag måste verkligen tänka på tekniken och så ska jag låta älsklingen hjälpa mig att hålla emot så att jag lär mig hur det ska känna si kroppen när jag gör rätt.

Ett skönt pass, det är som det sägs: Man ångrar aldrig ett tränat pass.

Sugen

Igår var jag helt slut. Idag är det bättre.

Ikväll blir det rehab som skulle ha skett i tisdags. I morgon slänger jag in lite nöjesträning, det blir core + power, just for fun.

Jag ser fram emot det med spänd förväntan!


Fullmåne

Tre nätter i rad med riktigt kass sömn gör att även idag blir en vilodag. Och jag fick idag veta att det är fullmåne så det förklarar ju saken.

Ändrade planer

Eftersom jag sov rätt dåligt i natt också så blir det vilodag idag och så skjuter vi på resten en dag. Rehab blir det alltså i morgon istället. Idag blir det fokus på återhämtning och goda vänner.

Jo då

Kvällens pass gick bra trots brist på sömn i natt. Jag var trött och hungrig när jag kom dit men eftersom jag ätit frukost, mellis, lunch och frukt ignorerade jag det och körde på i alla fall. Det var något som jag lärde mig när jag fick kostprogram av självaste Madde, att jag klarar mig faktiskt på den mat jag äter och det är inte hela världen att vara lite hungrig.

Hur som helst, power-delen gick bra, det var bra tryck i uppvärmningen och jag gjorde alla repetitioner av utfallen och benböjen (de är inte min starkaste gren om jag säger så), därefter körde vi axlar och jag orkade lite mer än förra veckan. Armhävningarna gick så där, jag har fortfarande en tendens att vika ner mig när det blir jobbigt, men bröstpressen gick bra. Det gjorde även triceps där jag till och med ökade i vikt och klarade alla reps. Bicepscurlen var rolig och jobbig och kommer kännas bra i morgon.

Sen var det core, sit-ups, sidoplankan, rumplyft med fötterna mot taket, rygglyft och plankan.

Nu är jag nyduschad, har precis ätit och känner mig ganska nöjd med dagen.

I morgon är jag ledig och har massor med saker inplanerade, det är dock roliga saker så det känns kul.

Trött

Jag hade stora problem att somna igår, tror att jag låg vaken till 2 innan jag äntligen gav upp. Trots det har jag känt mig förvånasvärt pigg hela dagen och verkligen sett fram emot träningen ikväll. Tills för ca fem minuter sen. Då slog tröttheten till ordentligt. Men träna det ska jag!

Vecka 3

Så är det dags för en ny vecka. Jag ser fram emot den för jag har en del roliga saker inplanerade och så ser jag fram emot all träning som kommer äga rum under veckan. Planen är väldigt lik planen för veckan som gått, men jag känner att det var ett bra koncept och jag fortsätter därför på den linjen.

Måndag: power + core
Tisdag: rehab
Torsdag: rehab (från och med nu kör jag på nivå 2 och lägger till lite övningar)
Lördag: rehab

There you have it. Vecka 4 filar jag också på och den kommer förmodligen innehålla lite förändringar om allt går som planerat.

Rehabpasset

Dagens pass kändes bra. Jag värmde upp med 10 minuter på crosstrainern, jag har verkligen tappat massor med kondition under tiden som skadad men det är bara att kämpa på så kommer det tillbaka. Sen fortsatte jag med programmet och jag ökade lite på rumplyften, sidoplankan och tåhävningarna. Armhävningarna blev fler totalt sett, jag är mycket nöjd över utvecklingen men lite sur på mig själv eftersom jag fuskar lite i vissa lägen. Inte bra, det måste jag sluta med.

 

3 x 75 rumplyft på stepbräda
3 x 12 enbensrumplyft på stepbräda
2 x 6 sidoplankan/sida
1 x 7 sidoplankan/sida
3 x 28 höftlyft/sida
3 x 10 ett ben åt sidan/sida
3 x 15 enbenslyft/sida
3 x 32 tåhävningar
3 x 10 armhävningar, 6 + 5 + 3 på tå

 

Nästa vecka ska jag köra ett pass med de här övningarna och sen ska jag lägga till en del övningar som jag fått av sjukgymnasten. Och om ungefär två veckor får jag börja springa lite lätt igen. Jag känner mig riktigt nervös inför det, jag hoppas verkligen att all träning kommer ha gjort resultat, jag orkar inte riktigt med ett bakslag till nu känner jag. Men det är ingen mening att gå och oroa mig för det nu, det visar sig när det är dags.


Nöjd

Jag känner mig mycket nöjd när jag ser tillbaka på veckan som gått. Jag har följt min planering till punkt och pricka (passet jag hoppade över var ett bonuspass som jag "fick" stryka om jag kände för att det blev för mycket), och det känns super.

Nu är det duschen som gäller och sen off to work. Lite senare kommer planeringen för nästa vecka.

Freaky friday

Nu är det raka spåret hem för att dammsuga, rehabträna, duscha och laga mat. Syrran och hennes sambo kommer över på middag till kvällen och det ska bli så mysigt!


Kokt potatis och handboll

Jag vet inte varför men på sista tiden har jag fått så svårt för kokt potatis. Jag tror att det har med konsistensen att göra, så fort jag tänker på att äta kokt potatis blir jag lite lätt illamående. Potatis i alla andra former går bra men just kokt funkar inte så bra längre. Märkligt det där.

Ikväll blev det ingen träning, jag kände mig så sliten i morse att jag valde att prioritera vilan, jag vill ju inte missa rehabpasset i morgon!

Om ca 50 minuter börjar handbollen. Bäst att städa gärnet innan så att man hinner kolla på den!

Sammanfattning

2010

 

Först tänkte jag strunta i årskrönikan för jag tänkte att det har ju inte hänt speciellt mycket under det här året. Jag är lite lite bitter över att jag inte sprungit på så länge och det färgade inställningen till hela året. Men så tänkte jag till en gång till och insåg att det är struntprat. Så, lite senare än alla andra, här kommer det.

 

2010 är året jag la om kosten och insåg vidden av hur mycket kosten påverkar mitt mående.

 

2010 är året då jag gick ner 12 kg.

 

2010 är året jag slog distansrekord och sprang 8 km i ett sträck.

 

2010 är året vi flyttade.

 

2010 är året jag insåg att jag älskar att springa.

 

2010 är året jag blev skadad och inte gav upp utan fortsatte (och fortsätter) kämpa för att bli hel trots att det tar lång tid och kräver mycket energi.

2010 är året då jag fick nya arbetsuppgifter på jobbet.

2010 har överlag varit ett bra år. Hösten har varit tung men det blir man bara starkare av, har jag hört.

Check

Dagens rehab avklarad.

Att fokusera på just nu

Jag bär en ständig längtan inom mig, en längtan efter något annat. Och det är inte för att jag är missnöjd med just nu utan helt enkelt för att jag vill vara framme vid målet på en gång.

Den där längtan kan ställa till det, den får mig alltför ofta att glömma bort att fokusera på idag och att uppskatta alla delar av livet. Jag drömmer om att springa och vill kunna springa långt och fort på en gång vilket för att jag inte uppskattar träningen som sker idag på det sätt som jag borde.

Jag behöver lära mig att skifta fokus, fokus ska inte ligga på i morgon eller om två år utan fokus ska ligga på här och nu. Långsiktiga drömmar och planer är något annat som fortfarande behövs men fokus ska fortfarande vara på idag.

Vilodag och planering

Idag vilar jag trots att det tar emot. Jag måste hejda mig för när jag kommer igång vill jag mest träna hela tiden, och det går ju faktiskt inte. Och det finns så mycket som är så roligt som jag vill göra att jag blir nästan lite sur över att jag "måste" rehabträna 3 ggr i veckan. Planera är i alla fall roligt, även om det väldigt sällan blir som jag har tänkt mig, och jag ska göra ett seriöst försök att bli bättre på att följa de träningsplaneringar jag gör.

Mån: power + core
Ons: rehab
Tors: cirkel (challenge)
Fre: rehab
Sön: rehab

En ganska ambitiös plan för min del, men jag kan helt enkelt inte hålla mig. Känner jag att det blir för mycket är det torsdagspasset som ryker.

Styrka

Jag blir så stark!

Idag var det som sagt power och core som var inbokat. Skivstången var tung men jag slet på bra och musklerna fick jobba. Mycket skönt. Coremusklerna var inte på topp, det är jobbigt att göra situps! Men jag kämpade på, veknade lite i slutet när det var båten och plankan som skulle göras. Båten är inte min favoritövning, den är så jobbig, och i plankan var jag helt enkelt för trött.

Men det var ett bra pass!

Nu blir det vila i morgon och så rehab på onsdag. Jag längtar redan!

Ännu ett steg

Det var inte lätt att hitta dit vi skulle kan jag tala om. Man får tacka för internet och mobiltelefoner helt enkelt!

Nu har jag i alla fall tagit ännu ett steg mot en skadefri löparkarriär. Jag var till Anatomic i Solna och kollade löparskorna och inläggen på inrådan av min sjukgymnast. De tyckte inte att det var något att bekymra sig över utan det är bara att köra så vi får väl se vad sjukgymnasten säger om det.

För övrigt känns det lite tungt igen. Livet är inte direkt en dans på rosor om man säger så, det tar emot i uppförsbackarna. Men det är väl bara att bita ihop och kämpa på antar jag. Och försöka lita på att livet kommer föra en dit det är meningen att man ska vara. Det är svårt att låta bli att oroa sig bara..

Ikväll ska jag dock släppa alla tankar på allt annat, jag är nämligen inbokad på 30 min power följt av 30 min core igen. Det är bara att köra på nu så bygger vi muskler och arbetar bort en massa negativa tankar.

Ja, så får det bli. Ha en fortsatt bra måndag vänner!

Roadtripp

Alldeles strax åker jag och syrran till Solna, där ska jag kolla upp mina löparskor. Wish me luck.

Dagens rehab

10 minuter rodd som uppvärmning.

3 x 70 rumplyft på stepbräda
3 x 11 enbensrumplyft på stepbräda
3 x 6 sidoplankan/sida
3 x 26 höftlyft/sida
3 x 10 ett ben åt sidan/sida
3 x 15 enbenslyft/sida
3 x 30 tåhävningar
3 armhävningar på tå

Nu är det raka vägen in i duschen som gäller och sen ska jag träffa syrran för sushi.

Värre

Träningsvärken blir bara värre och värre. Ska bli intressant att se om jag kommer ur sängen i morgon..

Träningsvärk

Ja då, men inte så mycket i ryggen som jag trodde att jag skulle ha utan snarare i vaderna igen. Och rumpan. Och lite i axlarna. Hur som helst känns det mycket bra och jag önskar att jag inte hade vilodag idag, men se det har jag. I morgon ska jag ner till gymmet hemma och riva av mer rehabträning men fram tills dess får jag allt hålla mig i skinnet.

För övrigt äts det fortfarande inte socker och dylikt och det känns riktigt bra, igen. Här om dagen hoppade jag helt över efterrätten när de andra satt och tryckte i sig glass med maränger och chokladsås, det är inte illa pinkat om jag får säga det själv. Och det får jag ju.

Nu ska jag försöka lista ut vad jag ska pyssla med resten av dagen.

Tungt

Det blev ett mycket skönt pass idag, 30 min skivstång med lite tyngre vikter än vanligt (jag kommer ha träningsvärk i morgon) följt av 30 min core. Det kändes grymt bra och jag ser fram emot nästa pass! I morgon blir det vila och på söndag är det dags för rehabträning igen.

Just nu har jag det ganska bra, är ute hos päronen på middag och njuter. Snart är det dock dags att sova känner jag.

Trevlig fredag på er!

Mål 2011

  • Bli hel nog att kunna springa igen
  • Träna minst 3 ggr/frisk vecka
  • Göra minst 20 armhävningar i ett sträck på tå
  • Ett godisfritt år (läsk, godis, glass, kakor och honung)

Det ser lite annorlunda ut nu, inga tider på sträckor eller några lopp inplanerade. Jag vill så gärna men jag måste se till att jag blir hel innan jag drar till med några sådana målsättningar.

Power + core

I eftermiddag blir det pass på gymmet. 30 min power följt av 30 min core. Jag ser fram emot det. Jag har lite lätt träningsvärk efter rehaben igår, det känns bra att veta att kroppen har fått jobba lite.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag iväg och greja. Halv tolv ska jag vara hos optikern. Spännande. Eller inte. Hur som helst.

Årets första träningspass

Jo, jag vet att jag är aningens sen med årets första träningspass. Ca en vecka skulle man kunna säga. Det blev dock ett bra pass så jag antar att man får säga att det var värt att vänta på.. Jag öppnade med 5 minuter rodd och fortsatte med det sedvanliga rehabprogrammet. Jag drämde till med 9 armhävningar på tårna, uppdelat i 5 + 4, och avslutade med 10 minuter rodd.

Nu har jag precis ätit kvällsmat och ska hoppa in i duschen. Det är tydligen bråttom för älsklingen vill titta på film på en gång.Den märkliga minen bjuder jag på. Det är inte lätt att se cool ut när man har sådana väldiga armmuskler..

Nej nu..

Nu är jag trött på det här. Idag tar jag tag i rehabtränandet igen, innan januari är slut ska jag ha rehabtränat kontinuerligt i tre veckor så att jag får lov att börja springa igen.

Nu vet ni.

Varje dag är som en fredag

Det är så obeskrivligt skönt att vara ledig! För tillfället är vi ute hos päronen och älsklingen får hjälp med en massa jobbgrejer som ska göras. Jag slösurfar och väntar på att det ska bli dags för middag. Ikväll blir det kebabtallrik med rödvin till. Mys mys.


Ingen återvändo

Nu har jag berättat för sambon om det godisfria året som ligger framför mig. Nu finns det ingen återvändo.

Godisfritt 2011

Lite efter alla andra hakar jag på utmaningen som florerar här och här. Jag har ju under hösten dribblat en hel del med Godis- och kaklöftet (som jag fortfarande är med i men to en "paus från" över jul) och jag inser ju att jag mår mycket bättre när jag inte äter raffinerat socker. Varje gång jag börjar äta godis igen tycker jag att "det där var ju inte speciellt gott" och så ångrar jag mig. Därför får nästa utmaning vara ett godsfritt 2011 och det börjar nu.

Jag ska alltså utesluta godis, läsk, glass och honung (honung i teet kommer bli en utmaning att avstå ifrån) ur kosten. Visst ska man få unna sig saker, men som Heidi säger, och som jag själv varit inne på många gånger, så kan man faktiskt unna sig saker som inte är sötsaker.

Ja, så får det bli. Jag börjar nu.

Inte det nej

Nej, förkylningen vill inte släppa. Jag är helt igenkorkad i näsan och idag har jag dessutom ont i huvudet. Känns så där.

Hur som helst. Igår hade vi vänner här på middag, tacos, rödvin, fruktsallad och mycket trevlig sällskap. Vad mer kan man begära? Förutom att vara frisk då..

Senare tänker jag lägga upp lite bilder på vår nystädare lägenhet, jag trivs som fisken i vattnet här hemma.

RSS 2.0