Nya arbetsuppgifter

Idag påbörjade jag min utbildning för de nya arbetsuppgifterna som jag kommer att ansvara för. Och jag insåg ganska snabbt att jag har varit grymt understimulerad på sista tiden. Det känns hur bra som helst att ha den här utmaningen framför mig.

När jag gick ifrån jobbet idag sken solen, det var vår och jag kände mig glad och förväntansfull inför den närmsta framtiden. Det ska bli så roligt!

Och i morgon har jag ett löppass att se fram emot.

Kommentarer
Postat av: Jenna

haha vad roligt att du skrev det att du studsar upp ur sängen, för jag har oxå tänkt i flera dagar att jag ska ta min vilopuls men inte lyckats för jag har inte kommit på det förrän jag vart uppe och lagat frukost :)

Vad härligt att du nu känner förväntan inför jobbet. Det värsta som finns är ju verkligen när man känner sig understimulerad och inte får visa eller använda sina resurser eller utvecklas..

Hoppas du får en riktigt fin dag Johanna!

2010-03-11 @ 06:32:37
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Emilia

Hittade hit via fina Jennas blogg. Kikade runt lite och 1. Jag gillar ditt språk och din ödmjukhet (en känsla jag fick) 2. Tyckte om inlägget där du skrev att dina matallergier inte känns så jobbiga utan att du fixar det. Starkt!



Hepp, då sparar jag denna blogg bland favoriterna!

2010-03-11 @ 20:59:17
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0