Här blir inte många barn gjorda.

Jag har haft en underbar helg fylld med avslappning, städning och trevlig sällskap. Jag behöver verkligen bli bättre på att vårda mina vänskapsrelationer, inte bara för att relationen i sig behöver det utan också för att jag behöver omge mig med människor som jag tycker om och som jag blir glad av att umgås med. I helgen har jag vårdat två relationer och det känns ju bra!

I morgon ska jag träna för första gången sen jag blev sjuk. Ska med moster, mamma och syrran på ett step-pass på Friskis. Jag är lite nervös faktiskt, men det ska nog gå bra. Det jag är oroligast över är att jag ska bli sjuk igen för det vill jag verkligen inte. Samtidigt vill jag verkligen komma igång och röra på mig igen för jag känner mig alldeles seg och tung i kroppen. Inte bra. Men men, det är bara att ta nya tag.

Och nu håller jag på att längta ihjäl mig efter älsklingen. Han har varit borta i snart en och en halv vecka och kommer inte hem förrns på fredag! Fast veckan bör gå fort för jag har en hel del inplanerat och så får jag hämta honom vid flyget när han landat så det ser jag verkligen fram emot. Det kommer bli så romantiskt. :)

Äntligen fredag!!

Orkade inte tänka ut en mer orginell rubrik. :)

Än så länge står det alltså 6-0 till mig i sockermatchen. Jag är bra sugen på godis just nu, men jag har bestämt mig för att det blir inget sånt. Eftersom jag är ensam hemma ikväll tänker jag lyxa till det med något gott till middag, ett glas rött och fruktsallad med vaniljyoghurt till efterrätt. Det är minsann inte fy skam det heller!

 

Annars är det lite tungt på jobbet just nu. Inte speciellt mycket att göra men det är andra saker som stör. Jag gillar inte det, eftersom jag tycker om mitt jobb vill jag bara koncentrera mig på det och på att göra ett så bra jobb som möjligt. Negativa distraktioner slipper jag helst, men det verkar inte som att detta kommer att gå över av sig självt, tyvärr. Ja ja, jag får väl fundera ett tag på vad nästa steg blir. Vi får se helt enkelt.

 

Hm, man kanske skulle hyra en film ikväll? Eller går det nått bra på tv? Sådana bekymmer jag har. Det är faktiskt inte speciellt synd om mig.

 

Ha en trevlig helg!


Tjejmilen 2010

Just ja, nu är vi anmälda till Tjejmilen 2010. Nu finns det ingen återvändo! Oavsett hur tränade vi är så ska vi runt. Jag ser fram emot det och hoppas verkligen att jag kommer vara frisk tillräckligt mycket för att kunna träna ordenligt inför the event. Jag vill verkligen göra bra ifrån mig och kunna känna mig nöjd med min insats. Det återstår att se hur det blir med den saken.


5-0

I söndags påbörjade jag ännu en match mot sockret och det har gått mycket bra än så länge. Jag har snart avverkat dag 5 och det är inte speciellt jobbigt. Däremot har jag ännu ett nytt upplägg, jag har lånat Sofys tidigare strategi och istället för att köra med förbud kommer jag att räkna poäng. I nuläget står det 5-0 till mig. Det betyder att jag kommer satsa på att samla så många poäng som möjligt för att ”vinna” över sockerboven, men vid väl valda tillfällen kan den (boven) få ett poäng och jag så skulle välja det. Jag känner mig nöjd med upplägget, vi får väl se hur länge det varar den här gången. :)

 

I morgon åker älsklingen till Kina på jobbresa och blir borta i två veckor. Så under nästa vecka får jag verkligen prova på hur det är att få ihop vardagen. Eftersom det kommer vara bara  jag och grabben och eftersom jag är vuxen (eller?) är det mitt ansvar att se till att allt flyter på. Ska bli spännande. Nu i helgen är han hos sin mamma och nästa helg samt veckan efter det också eftersom det är höstlov då. Det i sin tur betyder att jag får hela lägenheten för mig själv! Jag kommer naturligtvis att sakna dem bägge två, men det ska samtidigt bli otroligt skönt att få rå om mig själv ett tag och inte behöva tänka på någon annan.

 

På lördag ska jag äntligen klippa mig, det är verkligen på tiden eftersom jag ser ut som ett skatbo i håret. Och på eftermiddagen/kvällen ska jag på 50-års fest. Kusinernas pappa fyller år och det ska firas med buller och brak. Oh yes, syrran är anlitad som chaufför så det ska nog bli bra.


Dagsstatus

Ja, vad ska man säga? Jag har uppenbarligen inte mycket att säga när jag inte tränar. Själva idéen med bloggen var ju att det skulle vara en träningsblogg och i brist på träning råder det brist på inspiration till inlägg också.
 

Hur som helst så är pencillinkuren avslutad nu. Jag mår mycket bättre än jag gjorde innan jag började äta knarket, men jag känner mig fortfarande inte helt frisk. På grund av det vågar jag faktiskt inte dra igång med träningen heller. Jag har promenerat en del den senaste veckan men inte i närheten av vad jag skulle behöva. Jag funderar på att boka tid hos en öron-näsa-hals-doktor och se vad dom har att säga. Halsontet vill ju inte ge med sig. 


Jag är så less på att vara sjuk. Det är en återkommande företeelse för mig, jag kommer igång med träningen och mår hur bra som helst och sen blir jag förkyld och måste vila. I dagsläget är jag väldigt sugen på att komma igång igen och jag tänker ta nya tag så fort jag är frisk, men jag blir bara så trött på att ha det på det här sättet. Det suger, för att vara helt ärlig. Inte vet jag hur jag ska råda bot på det heller, blir jag sjuk så blir jag ju sjuk. Men jag tycker inte om det. Inte ett ögonblick.


Lugn helg

Bion blev inställd, svägerskan har haft en tung natt. Men det gör inte så mycket, vi ska ses nästa helg istället. Och jag njuter av att ha hemmet för mig själv. Älsklingen jobbar hela helgen och fastän jag saknar honom är det obeskrivligt skönt att få vara själv. Det blir inte lika mycket ensam tid när man bor ihop, på gott och på ont.

I förmiddags var jag i alla fall ute på en promenad i solskenet. Det är inte utan att man blir lite religiös när det är så vackert väder. ;)

Nu ska jag äta choklad och titta på nån serie.

Trevlig helg till er alla.

Jag

Jag känner mig äntligen som mig själv igen. Det var verkligen tur att jag träffade en förstående läkare och att jag fick pencillin utskrivet, jag vet ärligt talat inte vad jag skulle ha tagit mig till annars.

Men nu känns det bättre. Jag orkar göra saker igen och det är bra. I morgon ska jag på bio med en väninna och på söndag jobbar jag. På onsdag nästa vecka har jag ett möte på Memira för att se om det går att göra något åt min syn. Det ska bli riktigt spännande!

Idag har jag varit till Thuns' med mamma och syrran. Handlade kläder för 1800, det var inte igår det hände kan jag tala om! Jag brukar aldrig hitta något jag vill ha men idag var en bra dag. Bland annat snubblade jag över en otroligt vacker löparjacka från Craft som jag spanat på ett tag och idag bestämde jag mig för att slå till. Den löparjacka jag införskaffade för två år sedan har tydligen kommit bort i flytten och en sån behöver jag ju. Tänkte kanske lägga upp en bild på den i morgon.

Tänkte faktiskt inviga jackan med en promenad i morgon. Eftersom jag äter pencillin fortfarande får jag ta det lugnt, men det har varit så fantastiskt väder på sista tiden att jag vill passa på att komma ut lite och få frisk luft. Och med en ny jacka och nya lurar till Ipoden kan det inte slå fel!

Nu ska jag krypa ner i sängen och zappa lite. Har jag tur finns det något jag kan titta på.

Antibiotika

Var till närakuten i går och fick antibiotika och slemlösande. Läkaren menade att det kunde vara bihåleinflammation så jag fick lite piller. Tur var väl det, jag vet inte vad jag hade tagit mig till annars. Men nu ska jag bli frisk, pigg och glad igen. Äntligen.

Oktober

Så går vi in i oktober månad. Jag har lite blandade känslor inför det faktiskt. Jag hade verkligen sett fram emot oktober eftersom det var nu jag skulle få öka min träningsmängd men eftersom jag fortfarande är förkyld och inte har kunnat träna på snart tre veckor blir det ingenting med det. Och det känns inte kul alls. Jag försöker verkligen vara positiv och att inte halka in i offermentaliteten men det är inte alls lätt. Det enda jag vill är ju att vara frisk, träna och må bra. Det suger att vara sjuk. Och inte blir det bättre heller. I söndags kändes det som att jag skulle bli frisk snart men så kom halsontet och det vill inte ge med sig över huvudtaget. Jag börjar förlora tålamodet.

Det blev visst lite gnälligt i alla fall, men det får väl vara så. Nu ska jag duscha och sen ska jag åka till jobbet. Hoppas ni är friska.

RSS 2.0